Rada Trajković na skupu ''Vera u Olivera'': Severom Kosova upravlja mafija

29.05.2018 23:51 | Izvor: KoSSev | Pregleda: 207163

U Kraljevu je održana tribina pod nazivom „Vera u Olivera – Ko ubija Kosovo“. Predsednica NVO Evropski pokret i nekadašnja poslanica Rada Trajković rekla je da nijedno ubistvo u Severnoj Mitrovici do sada nije razrešeno i da severom Kosova upravlja mafija. Ona je rekla da se nakon ubistva Olivera Ivanovića, mnogi Srbi osećaju bezbednije u Prištini nego u Severnom Kosovu.

Komentariši 3
/info/vesti/images/Rada-Trajkovic(03).jpg

Tribina je bila posvećena motivima i istrazi oko ubistva Olivera Ivanovića, lidera Građanske inicijative „Sloboda, demokratija, pravda“ u Severnoj Mitrovici, i tome da ni posle četiri meseca istrage, nema nikakvih pomaka.

Učesnica tribine, Rada Trajković, rekla je da je način vođenja istrage od starta pokazao da „informacije cure prema Beogradu“.

„Mnogi Srbi sa Kosova, a posebno mi iz enklava, slobodnije se osećamo u Prištini nego na severu Kosova. I to je ono što je najstrašnije,“ rekla je Trajković.

Još jedan od učesnika tribine Marko Jakšić, i jedan od troje odbornika Građanske inicijative „Sloboda, demokratija, pravda“ u Skupštini opštine Severne Mitrovice, rekao je da je pokušano da se istraga skrene u drugom smeru tako što će policajce koji su dodirivali čaure na mestu zločina da povežu sa ubistvom Olivera Ivanovića.

„Obe strane vode istragu, i to rade traljavo. I kao da jedni drugima pomažu da se ubica i nalogodavac ne otkriju,“ rekao je Jakšić.

Nenad Radosavljević, vlasnik RTV MIR iz Leposavića rekao je da sloboda kretanja na KiM nije na nivou koji se očekivao. On je rekao da se očekivalo da će se situacija s vremenom smiriti i da će nasilje nestati, ali da su oni koji to ne žele, još uvek na Kosovu i Metohiji.

Organizator tribine je „Lokalni front“.

N1

KOMENTARI
Pera lozac, 01.06.2018 17:38:08
Najveci lopovi i kriminalci su vecinom u srpskim institucijama kosovskog pomoravlja ili mesovito srpsko-kosovskim institucijama na pomoravlju.

Kusce, 01.06.2018 16:29:31
Brate jesu volovi ali oni su dobili funikcije i debele plate dok narod pati i ide trbuhom.za kruhom. Kriminala ima i ovde. Taj tako reci srbin sasa milosevic beli koga pominjïjete iz jednu dzunglu Makres je direktor muzicke skole usmeno na papiru je neko drugi i odlucuje o prosveti. Njegova zena Marina radi i preko kosova kao med.sestra i odkad je grcki postao direktor zc dao joj jos jednu platu po naredbi belog celavog i sada ova prima platu i od zdravtveni centar Gnjilane,ta osoba Marina MIlosevic prima sve ukupno oko 900 evra ko da je zamenik ministra uz to sasa milosevic beli prima preko 1000 evra a ispod zita ko zna. Grcki da ne pricamo ne moze da se zasiti. Peci koliko ima jos vise mu zinula bulja ta debela.Pa sada beli i peci su vise puta bili.kod mafije na severu idi cesto a da peci bude kandidat to sasa odradio i zeznuo ove koje laze a zenu odma trazio da mu je grcki placa i preko srbije. Olos makreski samo pare decu ce proda za pare I sto ocete pa kriminal posle mozda severa ako ne i najveci je ovde na pomoravlje sa ovakvim likovima i osima. Sta je tetka rado tu cudno gledaj i pomoravlje brsca ivanovici.Sve kriminalci i lopovi ima ih jos samo je mucno da se taovi nabrajaju. Ali oni polako sele narod kud koji a pokupovali oni ta sebe po vise stana za njih samo Bog.

Slucajni prolaznik pored restorna, 01.06.2018 08:46:19
Kod tu mafiju svaki dan zutko poganac od makres sasa privodi ko prostitutke ove volove lokalne u restorn grej da budu direktori. Setam tako vidim zutka od makres kako sedi sa koretistana lazova peru koj postao direktor. A i Dragan peca petkovic vesna sto je najurena zbog plata u prosvetu,grcki, trbonja sladjan,novica svercer su svakog dana tamo i nikolic djelja. Ta mafija im dala funkcije i plate i bogate se na nesreci svog naroda. Ce gi sjebe taj mafija i glavonju vola i trbonju i.vidonju a vesna opet gubava za tej pare iako noje samp ona kriva ali sad i ostali jer sad svi uzimav pare od prosvetari ne samo vesna nikolic ko rsnije i nesto podeliv pola strpav u dzep u bre snisto ne se sitiv smradovi izdajnicki. Pecu bumbara ni ga najela svajcarska. Stanovi po nis i beograd i ce pobegnev kad ih namava ta mafija sto gi dala fotelje. Ima ovi dupelisci da gi dodje kraj peca zabrazdija u korupciju bice belaja a i drugi sto lazno pisev i krijev svohe funkcoje i plate .

OSTALE VESTI
Mesto za Vašu reklamu

Место за вашу рекламу

Vend për reklamën tuaj

Your advertisement here

e-mail: webmaster@kosovskopomoravlje.net

PayPal.Me
Kosovsko pomoravlje PORTAL
Copyright ©2008-2024 kosovskopomoravlje.net
Design: kosovskopomoravlje.net