Održana konstitutivna sednica skupština opštine Klokot

21.12.2017 17:33 | Izvor: RTV Puls

KLOKOT, 21.decembar – Prva konstitutivna sednica novog saziva Skupštine opštine Klokot održana je danas u prisustvu svih odbornika.

Komentariši 9

Sednici je predsedavao najstariji odbornik Naser Šabani iz Demokratske partije Kosova. 
Posle formiranja Komisije za verfikaciju mandata, zakletvu je položilo svih 15 odbornika, od kojih je desetoro iz Srpske liste, kao i novoizabani predsednik opštine Klokot Božidar Dejanović.
„Mogu da obećam bolji život za sve građane, otvaranje novih radnih mesta i pravedniju raspodelu opštinskih finansija“, izjavio je Dejanović i dodao da prema bivšoj lokalnoj vlasti u ovoj opštini neće biti nikakvog revanšizma.
Svečanoj sednici u Klokotu, koja je simbolično počela u 12 časova i 44 minuta, kao direktna asocijacija na Rezoluciju Saveta bezbednosti 1244, prisustvovali su zamenik kosovskog premijera Dalibor Jevtić, predstavnici Ministarstva za lokalnu samoupravu, poslanik u Skupštini Kosova Srđan Mitrović i građani.
Klokot je jedna od najmanjih opština na Kosovu, ali je u noj zabeležena rekordna izlaznost na izborima održanim 22.oktobra, sa preko 55 odsto glasalih. 
 
Novinar: Jovan Simić
 

KOMENTARI
Kljokot, 21.12.2017 19:27:45
Evej lopove sto dosle i one pokrali glasovi,sad ce muzu i pare od opstinu Klokot ovaj Boza ne zna nisti i ne sme,zivoga ima da ne pokradev,kuku za nas.

Stojko , 21.12.2017 19:24:40
U partesku opstinu Jevtic i Sandor nisu smeli da dodju oni znaju zasto...sramota ih sami sebe ako imaju obraz ili opanak na glavu

Ime moje, 21.12.2017 19:11:54
Zaboravih, i da daju procenat djurcu i vucicu, i nima treba!

Ime moje, 21.12.2017 19:09:57
Tzv. Srpska lista jesu ljudi koji treba da nakupe sto vise kosovskog novca i da odu sa kosova- pokupuju stanove, vile, garaze... Onis su za srbiju - i primaju srpski i KOSOVSKI NOVAC; mi ostali srbi treceg reda nismo za srbiju, ne primamo kosovski novac, primamo od srbije dok nam srpska daje, MI SMO ZA SRBIJU, SRBIJA JE ZA NJIH - ZA KOSOVO!

zasto nas lazete, 21.12.2017 18:44:55
Agim Ceku kaze da su u toku razgovori sa srpskom listom o formiranju Vojske Kosova i da ima pomaka,a Jevtic cuti i ide da gleda gde se zaklinjev nezavisnoj drzavi Kosovo. Nelazite narod srpska listo, SNS listo, nego kazite ko pregovara sa albancima o Vojsci Kosova i da li je veliki novac sredstvo pregovaranja a posle vi bezite sa Kosova sa stotinama hiljada evra a narod ce se turci i uci albanski. Izdaja naroda u toku,ove posete su samo maska i prodaja magle.

koretiste, 21.12.2017 18:38:58
A taj nepismeni predstavnik ministarstva je ZOKI BUTKA,biznismen iz Sillov...pa taj nema kod koga ne bio savetnik,krkao dzabe i sabirao tanjiri kad raspremi sto,jeo dzabe na reprezentaciji,koliko samo od petrovica dobio,samo dok ima da se uzimaju krediti,na sta smo spali takvi gocobije da se pitav. Jadni narode ali neka,vec pocinjete da kukate,kako su vas prevarili. Pa srecno svima,narode bice sad plata ko vrata.

koretiste, 21.12.2017 18:33:05
Ima li ovaj Dake Jevtic statista neki posao,zasto prima platu? On bre samo na ove sednice ide sa znaci Sandora nepismenog ko i Jevtic nista ne rade,jel tako zaradjujete plate koje uzimate od naroda. Bagro jedna,svi vide ko je pobedio,Dejanovic ciga nije,sve je namesteno,igralo se podmuklo silom u reziji kancelarije ili Djuriceve prcije a izvrsioci nasilnog puca su ovi nepismeni i krimosi iz Strpca.Cudo Jevtic nije dosao u Partes da vidi kako se zaklinje Petkovic Drage pecko sto kupovao glasove. ,nesto tu smrducka. Pa Jevticu, izbora parlamentarnih mora biti za koji mesec,vlada je na staklenim nogama jer nema jaku skupstinsku vecinu samo jedan vise,eto glavati sandor, trazite podrsku od Dejanovica , Petkovic nece i nema sa sta da vas podrzi to sto ima 50-ak obecao severu i to vam je,ali tesko cete dobiti vise mandate,sve teze i teze,proslo je vreme kada ste dolazili po pomoravlju,lagali narod i to dodjete samo pred izbore i adios i kupovali glasove cementom koji kod vas u ministarstrvu kosta 10 evra,cigle,blok i para.KUM i ostali lopovi vam ne mogu nista doneti,tu su dok imaju sta da muzu u Kosova Republjik. Ali ste vesto ukrali pobedu Spasicu. Sa ce narod da uci albanski mislim deca i to kad pocnu da uce prvo Jevticeva deca i onog bivseg obijaca trafika iz Strpca sad lidera,da cudis koliko ih je....

Izvinite na komentaru?!, 21.12.2017 18:10:04
Čim su tu Jevtić-cigla-blok-eura, nepismeini Šandor-definitivno, a uz to je KUM restoran, to je dobitna kombinacija!!!

12.44 resolution, 21.12.2017 17:57:28
Svaka cast. Srpska lista second trial

OSTALE VESTI

Kako se zaposliti u KPS (Kosovskoj policiji)

| 21.12.2017 17:45 | | Izvor: RTV Puls | | Pregleda: 1057 | | Komentari: 0 |

Mesto za Vašu reklamu

Место за вашу рекламу

Vend për reklamën tuaj

Your advertisement here

e-mail: webmaster@kosovskopomoravlje.net

PayPal.Me
Kosovsko pomoravlje PORTAL
Copyright ©2008-2023 kosovskopomoravlje.net
Design: kosovskopomoravlje.net