Uhapšeni direktor i inspektor Poreske uprave u Gnjilanu

18.03.2021 11:35 | Izvor: kosovo-online

Kosovska policija je saopštila da je u Gnjilanu sinoć uhapšen direktor tamošnje filijale Poreske uprave Aljban Kerimi, kao i jedan poreski inspektor, prenosi Reporteri.

Komentariši

"Policijske jedinice Direkcije za istragu ekonomskih zločina i korupcije iz Prištine, nakon nekoliko istražnih radnji u koordinaciji sa Osnovnim tužilaštvom u Gnjilanu, 17. marta, uhapsile su dvojicu zvaničnika Poreske uprave, zbog sumnje da je su počinili krivično delo", kaže se u dnevnom izveštaju policije.

Kako se dodaje, tokom pretresa u kućama i u kancelarijama uhapšenih, zaplenjeni su gotovina, dva mobilna telefona, kućište računara, dva prenosna računara i neka službena dokumenta.

"Odlukom tužioca, jedan osumnjičeni je uhapšen odmah nakon razgovora, a drugi osumnjičeni je pušten na vreme. Slučaj se i dalje istražuje “, naglašava se u izveštaju.

Iz Tužilaštva u Gnjilanu precizirali su da je Kerimi pušten iz pritvora, dok je poreski inspektor zadržan.

"Po nalogu Osnovnog tužilaštva u Gnjilanu, pritvoren je inspektor Poreske uprave zbog sumnje da je počinio krivično delo primanje mita, dok je direktor filijale u Gnjilanu pušten", kaže se u saopštenju.

KOMENTARI
Nema komentara za ovu vest!
OSTALE VESTI
Mesto za Vašu reklamu

Место за вашу рекламу

Vend për reklamën tuaj

Your advertisement here

e-mail: webmaster@kosovskopomoravlje.net

PayPal.Me
Kosovsko pomoravlje PORTAL
Copyright ©2008-2023 kosovskopomoravlje.net
Design: kosovskopomoravlje.net